Gratis verzending bij bestellingen vanaf 25 euro (NL)

Sagstrom & Co

Filters

Showing all 4 results

View 12/24/All

Producten

Prijs

4 products

 •  8,95

  Sagstrom & Co Kat Keramiek

  , , , ,

  Dit schattige katje van keramiek is leuk als accessoire op de kinderkamer. Voor op een plankje, of voor aan de muur. Aan de achterkant zit een uitsparing zodat je ‘m aan een schroefje of spijker kunt hangen. De kat is gemaakt van keramiek en daarna gezeefdrukt. Het komt in een schattig handgemaakt cadeau-doosje van Lokta papier. Schattig kraamcadeautje of als aandenken!

  Maat van het katje: 5,5 x 7 cm
  Maat van het doosje: 7 x 9 cm

  Alle producten van Sagstrom & Co worden eerlijk gemaakt in Nepal.

   8,95
   8,95
 •  8,95

  Sagstrom & Co Hond Keramiek

  , , , ,

  Dit schattige hondje van keramiek is leuk als accessoire op de kinderkamer. Voor op een plankje, of voor aan de muur. Aan de achterkant zit een uitsparing zodat je ‘m aan een schroefje of spijker kunt hangen. De hond is gemaakt van keramiek en daarna gezeefdrukt. Het komt in een schattig handgemaakt cadeau-doosje van Lokta papier. Schattig kraamcadeautje of als aandenken!

  Maat van het hondje: 5,5 x 7 cm
  Maat van het doosje: 7 x 9 cm

  Alle producten van Sagstrom & Co worden eerlijk gemaakt in Nepal.

   8,95
   8,95
 •  12,50

  Sagstrom & Co Slinger Hello Baby

  , , , , , , ,

  Deze schattige slinger met Hello Baby is ontzettend leuk om bij de voordeur of voor het raam te hangen om iedereen te laten weten dat er een babytje is geboren. Ook fleurt deze iedere babykamer op, door de schattige print, maar tegelijkertijd rustige uitstraling van het zwart/wit. De slinger is gemaakt van handgeschept gerecycled ecologisch papier, wat de slinger uniek maakt. De slinger bevat 5 rondjes met 3 verschillende ontwerpen waaronder een grafische print en de quotes Hello Baby en Welcome to this world. De papieren rondjes zijn aan elkaar bevestigd met een zijden draad. De slinger komt in een mooi geschenktasje met bamboe sluiting, waardoor deze ook leuk is om cadeau te geven als kraamcadeau of voor een babyshower!

  De slinger wordt op ambachtelijke manier gemaakt in Nepal door lokale vrouwen onder eerlijke arbeidsomstandigheden. De prints zijn ontworpen door Jose Marcus en Rebecca Sagstrom. Ze gebruiken voor hun producten altijd natuurlijke materialen, zoals Lokta papier, steengoed of biologisch katoen. Deze slinger is gemaakt van handgeschept ecologisch papier, genaamd Lokta, en dit wordt gemaakt van de bast van een struik die hoog in de Himalaya groeit. Omdat de bast snel weer aangroeit hoeven er geen nieuwe struiken te worden aangeplant en is het daardoor heel duurzaam papier. Alle producten van Sagstrom & Co worden gemaakt om een glimlach op je gezicht te geven! : )

  Materiaal: gerecycled Lokta papier gemaakt van de struik genaamd Daphne Papyracea
  Fair & handgemaakt in Nepal.

   12,50
   12,50
 •  14,95

  Sagstrom & Co Biologisch Katoenen Slinger Floral Garden

  , , , ,

  Een stijlvolle slinger, voor als er iets te vieren valt, of gewoon om je huis of tuin mee op te fleuren. Deze Floral Garden slinger van Sagstrom & Co is handgemaakt van biologisch katoen. De slinger bevat dertien vlaggen met afwisselende zeefdrukprints, bevestigd aan een katoenen koord. De totale lengte van de slinger is 13 meter. De slinger komt in een mooi zakje van Lokta papier, zodat je de slinger eventueel ook goed kan opbergen.

  De slinger wordt op ambachtelijke manier gemaakt in Nepal door lokale vrouwen onder eerlijke arbeidsomstandigheden. De prints zijn ontworpen door Jose Marcus en Rebecca Sagstrom. Ze gebruiken voor hun producten altijd natuurlijke materialen, zoals Lokta papier, steengoed of biologisch katoen. Alles wordt gemaakt om een glimlach op je gezicht te geven! : )

  Totale lengte slinger: 4 meter (waarvan de vlaggetjes over de lengte van 3 meter hangen, met 50 cm aan elke kant om de vlaggenlijn op te hangen // afmeting van 1 vlag: 12 x 18 cm.
  Materiaal: biologisch katoen.
  Handgemaakt in Nepal, print is een zeefdrukprint.

   14,95
   14,95