A Beautiful Story

Filters

Showing 1-12 of 19 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

1-12 of 19 products

 • Sold out
   14,95

  A Beautiful Story – Jewelry Postcard Friends

  , , , , , ,
  Een super leuk cadeautje voor je beste vriendin met een (vriendschaps)armbandje! Dit kaartje met de quote 'You and I, we are like a small gang' en bijpassende illustratie heeft een armbandje erom heen gewikkeld. Het armbandje is van donkergrijs katoen waxdraad, met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van hartjes. De kaart is van 300 grams gebroken wit mat papier, en is A7 formaat. Het armbandje is fairtrade gemaakt in Nepal. Stuur dit kaartje van A Beautiful Story als verrassing naar je beste vriendin, zusje of iemand anders die bijzonder voor je is. Ook is het leuk om samen te geven met een ander cadeautje. Het kaartje is mooi om neer te zetten thuis, en het armbandje bijzonder om te dragen. Een perfect verrassingscadeautje voor in de brievenbus!
   14,95
   14,95
 •  14,95

  A Beautiful Story – Jewelry Postcard Stars

  , , , , , , ,
  Een super leuk cadeautje, hart onder de riem met een (vriendschaps)armbandje! Dit kaartje met de quote ‘You're a star’ en bijpassende illustratie heeft een armbandje erom heen gewikkeld. Het armbandje is van zwart katoen waxdraad, met een handgemaakt verguld muntje met een afbeelding van sterretjes. De kaart is van 300 grams gebroken wit mat papier, en is A7 formaat. Het armbandje is fairtrade gemaakt in Nepal. Stuur dit kaartje van A Beautiful Story als verrassing naar een vriendin of naar iemand die je een hart onder de riem wil steken. Het kaartje is mooi om neer te zetten thuis, en het armbandje bijzonder om te dragen. Een perfect verrassingscadeautje voor in de brievenbus!
   14,95
   14,95
 •  14,95

  A Beautiful Story – Jewelry Postcard Moon

  , , , , , , ,
  Een super leuk cadeautje, hart onder de riem met een (vriendschaps)armbandje! Dit kaartje met de quote 'To the moon and back' en bijpassende illustratie heeft een armbandje erom heen gewikkeld. Het armbandje is van donkergrijs katoen waxdraad, met een handgemaakt verzilverd muntje met een afbeelding van een maan. De kaart is van 300 grams gebroken wit mat papier, en is A7 formaat. Het armbandje is fairtrade gemaakt in Nepal. Stuur dit kaartje van A Beautiful Story als verrassing naar een vriendin of naar iemand die je een hart onder de riem wil steken. Het kaartje is mooi om neer te zetten thuis, en het armbandje bijzonder om te dragen. Een perfect verrassingscadeautje voor in de brievenbus!
   14,95
   14,95
 •  47,95

  A Beautiful Story – Armband Liberty Zwarte Onyx Zilver

  , , , ,
  Deze mooie verzilverde armband van messing met een zwarte Onyx edelsteen is een sieraad om te koesteren. De armband is onder eerlijke omstandigheden door lokale ambachtslieden gemaakt in Nepal, wat deze armband een duurzaam verhaal geeft. De zwarte Onyx edelsteen staat symbool voor concentratie en vastberadenheid. De afmeting van de armband is 16 cm, maar je kunt deze makkelijk iets losser en iets strakker dragen doordat de armband iets is te buigen. Materiaal: verzilverd messing Edelsteen: zwarte Onyx
   47,95
   47,95
 • a_beautiful_story_armband_onyx_goud_nanii
   47,95

  A Beautiful Story – Armband Liberty Zwarte Onyx Goud

  , , , ,
  Deze mooie vergulde armband van messing met een zwarte Onyx edelsteen is een sieraad om te koesteren. De armband is onder eerlijke omstandigheden door lokale ambachtslieden gemaakt in Nepal, wat deze armband een duurzaam verhaal geeft. De zwarte Onyx edelsteen staat symbool voor concentratie en vastberadenheid. De afmeting van de armband is 16 cm, maar je kunt deze makkelijk iets losser en iets strakker dragen doordat de armband iets is te buigen. Materiaal: verguld messing Edelsteen: zwarte Onyx
   47,95
   47,95
 •  49,95

  A Beautiful Story – Armband Glow Regenboog maansteen goud

  , , ,
  De Glow Regenboog maansteen goud armband is een vergulde messing armband met een dubbele ketting en ong. tien Regenboog maansteen edelstenen. De Regenboog maansteen edelsteen staat voor duidelijkheid, balans en het stimuleert vrouwelijke wijsheid. Voor sterke en slimme vrouwen die een beetje balans kunnen gebruiken. Mooi cadeau voor jezelf. Maar de armband is natuurlijk ook perfect als cadeautje voor een vriendin! 17 - 20 cm Regenboog maansteen is een natuurproduct, de steentjes kunnen daarom afwijken van deze foto. De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   49,95
   49,95
 • Fairtrade sieraden Nanii
   14,95

  A Beautiful Story – Armband Lilly zwart goud

  , , , ,
  Elegant armbandje van glas kralen en een kwastje van katoen. Combineert heel goed met andere armbandjes! Voor een chique look kun je de armband combineren met een gouden armbandje, voor meer bohemian combineer je deze juist met kralen armbandjes in meerdere kleuren. Omtrek is 16 centimeter, het bandje is elastisch. De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   14,95
   14,95
 • Sale
  Fairtrade sieraden Nanii
   34,95  27,00

  A Beautiful Story – Armband Nirmala Rozenkwarts mix zilver

  , , , ,
  De Nirmala Rozenkwarts mix zilver armband is een samengestelde set van zeven strengen, deze zijn gemaakt van een combinatie van gekleurde glaskralen en wit metalen kralen geregen op elastiek. Ze worden samengehouden door een handgemaakte ring met daaraan een Rozenkwarts edelsteen. De Rozenkwarts edelsteen symboliseert liefde, harmonie en innerlijke balans. Voor iedereen waar je van houdt. Een mooi cadeau voor jezelf dus, maar ook perfect als cadeautje voor een vriendin! 17 cm, elastisch Rozenkwarts is een natuurproduct, de steentjes kunnen daarom afwijken van deze foto. De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   34,95  27,00
   34,95  27,00
 • Fairtrade sieraden Nanii
   39,95

  A Beautiful Story – Armband Power Regenboog maansteen goud

  , , ,
  De Power Regenboog Maansteen libelle goud armband is een armband van Regenboog Maansteen edelsteen stukjes met een kleine vergulde bedel van een libelle. De Regenboog Maansteen edelsteen symboliseert duidelijkheid, balans en het stimuleert vrouwelijke wijsheid. Voor sterke en slimme vrouwen die een beetje balans kunnen gebruiken. Mooi cadeau voor jezelf. Maar natuurlijk ook perfect als cadeautje voor een vriendin! 16 - 19 cm Regenboog maansteen is een natuurproduct, de steentjes kunnen daarom afwijken van deze foto. De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   39,95
   39,95
 • Sale
   39,95  29,95

  A Beautiful Story – Ketting Fairy Water goud

  , , ,
  De Fairy Water goud ketting is een ketting van glaskralen die opsplits in twee uiteinden. Aan een uiteinde hangt een katoenen kwast en aan het andere einde hangt een handgemaakt vergulde bedel met een Libelle. Goed te combineren met de andere sieraden uit deze lijn! 80 cm De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   39,95  29,95
   39,95  29,95
 • Fairtrade sieraden Nanii
   19,95

  A Beautiful Story – Armband Joy Regenboog maansteen goud

  , , , ,
  De Joy Regenboog Maansteen goud armband is een elastieke armband van glaskralen met gefaceteerde messing kralen en een grote Regenboog Maansteen edelsteen kraal. De Regenboog Maansteen edelsteen symboliseert duidelijkheid. balans en het stimuleert vrouwelijke wijsheid. Voor sterke en slimme vrouwen die een beetje balans kunnen gebruiken. Mooi cadeau voor jezelf. Maar natuurlijk ook perfect als cadeautje voor een vriendin! 16 cm, elastisch Regenboog maansteen is een natuurproduct, de steentjes kunnen daarom afwijken van deze foto. De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   19,95
   19,95
 • Fair Trade armband zilver met rozenkwarts Glow - Nanii
   49,95

  A Beautiful Story – Armband Glow Rozenkwarts zilver

  , , , ,
  De Glow Rozenkwarts zilver armband is een verzilverde messing armband met een dubbele ketting en ongeveer tien Rozenkwarts edelstenen. De Rozenkwarts edelsteen symboliseert liefde, harmonie en innerlijke balans. Voor iedereen waar je van houdt. Een mooi cadeau voor jezelf dus, maar ook perfect als cadeautje voor een vriendin! 17 - 20 cm Rozenkwarts is een natuurproduct, de steentjes kunnen daarom afwijken van deze foto. De Fair Trade sieraden van A Beautiful Story zijn gemaakt door producenten waar een langdurige relatie mee wordt aangegaan. Naast het werk dat ze hierdoor krijgen, worden ze ook begeleid in het professionaliseren van hun bedrijf. Zo worden ze er zelf ook echt weer beter van! Ondanks dat het van ver komt, wat natuurlijk niet heel duurzaam is, vond Cathelijne van A Beautiful Story het toch opwegen, omdat haar hart ligt bij deze ontzettend goed gekwalificeerde mensen die niet altijd een kans krijgen. Een lief en mooi cadeautje dus voor jezelf of voor een vriendin. Je kunt ze prachtig los dragen, maar ook meerdere sieraden gecombineerd kan er prachtig uit zien!
   49,95
   49,95