Arminho

Filters

Showing all 11 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

11 products

arminho

Arminho is opgezet door João and Raquel in Porto in Portugal. Toen ze beide studeerden in het kleine stadje Caldas da Rainha kwamen ze elkaar voor het eerst tegen. Daar is niet alleen de liefde voor elkaar ontstaan, maar ook Arminho. Vanuit een passie voor de oude ambacht en voor hun land zijn ze begonnen met het maken van notebooks. Inmiddels maken ze ook posters, bloemenpersen en meer. Ze werken hiervoor met lokale en milieuvriendelijke producten. Een leuk detail is dat de notebooks volledig zonder elektriciteit worden geproduceerd!

 • Nanii-extra-producten-12
   12,00

  Arminho Notitieboek – Stone

  Notitieboekje met gouden folie door middel van letterpress. Het boekje bevat 48 pagina’s en is gelinieerd. Gerecycled papier. Handgemaakt in Portugal.
   12,00
   12,00
 • Canvas Poster Walvissen - www.nanii.nl
   65,00

  Arminho Canvas Poster Walvissen

  ,
  Een poster met de illustratie van 7 verschillende soorten walvissen. Geprint met hoge kwaliteit inkt met UV bescherming, op 330 gr. katoen canvas met een vintage textuur. De poster is op handgeschilderde houten latjes vastgezet met gouden pins, voor een mooi vintage effect. Afmetingen: A2 (42 x 60 cm). Ontworpen en handgemaakt in Portugal.
   65,00
  5.00 van 5
   65,00
 • Sold out
  Nanii-extra-producten-5
   7,50

  Arminho Receptenboekje – Beige

  Notitieboekje, speciaal gemaakt om recepten te bewaren. De pagina's zijn zo vormgegeven om de recepten duidelijk neer te schrijven. De cover is geprint door middel van letterpress en heeft een beige tint. Het boekje is 14 x 20 cm, bevat 48 pagina’s en is gelinieerd. De binnenkant is gemaakt van gerecycled papier. Handgemaakt in Portugal.
   7,50
   7,50
 • nanii-producten-mini-16
   13,00

  Arminho Notitieboek – Galaxy

  Notitieboekje met gouden folie door middel van letterpress. Het boekje bevat 48 pagina's en is gelinieerd. Gerecycled papier. Handgemaakt in Portugal en gelimiteerde uitgave! :)
   13,00
   13,00
 • Sold out
  posters-2
  Canvas Poster Andorhina - www.nanii.nl
   65,00

  Arminho Canvas Poster Zwaluw

  ,
  Een op canvas gedrukte illustratie van vliegende zwaluwen die de lente vieren. Boven de illustratie staat 'andorhinas', wat 'zwaluwen' betekent in het Portugees. Geprint met hoge kwaliteit inkt met UV bescherming, op 330 gr. katoen canvas met een vintage textuur. De poster is op handgeschilderde houten latjes vastgezet met gouden pins, voor een mooi vintage effect. Afmetingen: 40 x 60 cm Ontworpen en handgemaakt in Portugal.
   65,00
   65,00
 • Bloemenpers Small - www.nanii.nl
   39,00

  Arminho Bloemen en Kruiden Pers – Small

  ,
  Prachtig handgemaakte pers, waar je bloemen, bladeren en kruiden in kunt verzamelen. De beste manier om bloemen te drogen voordat je ze voor iets anders wilt gebruiken. Houten voor- en achterkant, met gold foil letterpress geprinte voorkant. De bloemenpers komt met 8 kartonnen vellen en rubberen bandjes om de pers strak op elkaar te houden. Afmetingen 12,5 x 17,5 cm. Handgemaakt in Portugal.
   39,00
   39,00
 • Notitieboekjes, set van twee - www.nanii.nl
  Notitieboekjes, set van twee - www.nanii.nl
   7,50

  Arminho Notitieboekjes, Set van Twee

  Set van twee notitieboekjes met een mineralen / steen patroon, geprint met archival ink op peach & mint karton. Elk notitieboekje bevat 40 blanke pagina's, niet gelinieerd. Afmetingen: 10 x 14 cm De binnenste pagina's zijn gemaakt van gerecycled papier. Handgemaakt in Portugal.
   7,50
   7,50
 • reisdagboek-notitie-arminho-nanii
   6,00

  Arminho Reisdagboekje

  Notitieboekje voor al je reisverhalen en inspiratie krabbels. De cover is geprint door middel van letterpress. Het boekje is 10 x 14 cm en bevat 60 blanco pagina's. Het hele boekje is gemaakt van gerecycled papier. Handgemaakt in Portugal.
   6,00
   6,00
 • Nanii-extra-producten-11
   7,50

  Arminho Receptenboekje – Grijs

  Notitieboekje, speciaal gemaakt om recepten te bewaren. De pagina's zijn zo vormgegeven om de recepten duidelijk neer te schrijven. De cover is geprint door middel van letterpress en heeft een lichtblauw / grijze tint. Het boekje is 14 x 20 cm, bevat 48 pagina’s en is gelinieerd. De binnenkant is gemaakt van gerecycled papier. Handgemaakt in Portugal.
   7,50
   7,50
 • Canvas Poster Zeewier - www.nanii.nl
   59,00

  Arminho Canvas Poster Zeewier

  ,
  Een poster met de illustratie van 9 verschillende soorten zeewier. Geprint met hoge kwaliteit inkt met UV bescherming, op 330 gr. katoen canvas met een vintage textuur. De poster is op handgeschilderde houten latjes vastgezet met gouden pins, voor een mooi vintage effect. Afmetingen: A2 (42 x 60 cm). Ontworpen en handgemaakt in Portugal.
   59,00
   59,00
 • Bloemenpers Large - www.nanii.nl
   59,00

  Arminho Bloemen en Kruiden Pers – Large

  ,
  Prachtig handgemaakte pers, waar je bloemen, bladeren en kruiden in kunt verzamelen. De beste manier om bloemen te drogen voordat je ze voor iets anders wilt gebruiken. Houten voor- en achterkant, met gold foil letterpress geprinte voorkant. De bloemenpers komt met 8 kartonnen vellen en rubberen bandjes om de pers strak op elkaar te houden. Afmetingen 22 x 31 cm. Handgemaakt in Portugal.
   59,00
   59,00