Colour&Spice

Filters

Showing all 12 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

12 products

colourandspice

Colour&Spice is een holistische verzorgingslijn. Natascha is inmiddels al een paar jaar bezig met de ontwikkeling van deze fantastische formule. Door haar samenwerking met een man die de hele wereld over reist op zoek naar de beste ingrediënten, zijn de producten echte helende, holistische producten geworden. Het holistische aspect van deze lijn is om niet alleen aan het uiterlijk te werken, maar juist ook het innerlijk in acht te nemen. Probeer bijvoorbeeld eens de Mantra lotion, of kijk op de website van Natascha voor een Holistic Beauty Therapy Session.

 • Colour-&-Spice-087-copy
  Colour-&-Spice-087-copy
   29,50

  Colour & Spice – Beauty Mantra Lotion 100 ML

  Deze natuurlijke lotion is verrijkt met helende plantenextracten. Het hoge magnesiumgehalte en de krachtige werking van wierook ontspant de gezichtsspieren en brengt huid en geest tot rust. Gebruiksaanwijzing: De Beauty Mantra Lotion is met zijn regulerende en harmoniserende eigenschappen geschikt voor zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Breng aan na de reiniging of als extra ondersteuning tijdens je yoga of meditatie. Begin met het goed schudden van de Beauty Mantra Lotion, spray de lotion op je gezicht en hals en masseer stevig in. Spreek hierbij eventueel de Colour&Spice Beauty Mantra uit. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   29,50
   29,50
 • Colour-&-Spice-091-copy
  Colour-&-Spice-091-copy
   42,50

  Colour & Spice – Uplifting Serum 30 ML

  Dit natuurzuivere serum helpt je huid om de vochtbalans te herstellen en heeft een verstevigende werking op de diepere huidlagen. De helende formule van abrikozenpitolie, annato-olie, hibiscusextract, vlinderstruik, druivenpit en wilde blauwe bessenzaadolie geeft je huid langdurig een ontspannen en frisse uitstraling. Gebruiksaanwijzing: Breng 1-2 pompjes aan op een schoon, droog gezicht. Wacht even tot het product volledig door de huid is opgenomen en breng dan je Uplifting Moisturizer aan. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   42,50
   42,50
 • Colour-&-Spice-086-copy
  Colour-&-Spice-086-copy
   29,50

  Colour & Spice – Goodnight Cleanser 100 ML

  Deze natuurzuivere, milde gezichtsreiniger bevat druivenbladextract, acai-olie en gemberolie die de huid diep reinigen, de celvernieuwing stimuleren en de vitaliteit van de huid verbeteren. De Goodnight Cleanser gebruik je niet alleen om je huid schoon te maken maar ook om je oogmake-up te verwijderen. Gebruiksaanwijzing: Masseer zachtjes in op een droge huid. Verwijder daarna met wattenschijfjes of een warme handdoek. Gebruik hierna eventueel de Beauty Mantra Lotion. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   29,50
   29,50
 • Colour-&-Spice-090-copy
  Colour-&-Spice-090-copy
   39,50

  Colour & Spice – Uplifting Moisturizer 50 ML

  De Uplifting Moisturizer is een rijke, geconcentreerde dagverzorging die je huid optimaal verstevigt en hydrateert. Krachtige ingrediënten als abrikozenpitolie, hibiscusextract, wilde blauwe bes, annato-olie, vlinderstruikextract en blauwe druif geven je huid een frisse en gezonde uitstraling. Gebruiksaanwijzing: Breng aan op een schone huid of over het serum. Laat 2 minuten inwerken voordat je je make-up aanbrengt. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   39,50
   39,50
 • Colour-&-Spice-093-copy
  Colour-&-Spice-093-copy
   42,50

  Colour & Spice – Rebalance Serum 30 ML

  Het Rebalance Serum heeft een hoge concentratie werkzame ingrediënten die helpen de huid te voeden en te vitaliseren. De geconcentreerde formule van frambozenzaadolie, wilde blauwe bes, druivenpitolie, vlinderstruikextract, Centella asiatica en magnesium heeft een verfrissende en verjongende werking op je huid. Gebruiksaanwijzing: Breng 1-2 pompjes aan op een schoon, droog gezicht. Wacht even tot het product volledig door je huid is opgenomen en breng dan de Rebalance Moisturizer aan. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   42,50
   42,50
 • Colour-&-Spice-094-copy
  Colour-&-Spice-094-copy
   39,50

  Colour & Spice – Rebalance Moisturizer 50 ML

  De Rebalance Moisturizer is een hoogwaardige dagverzorging met zes natuurlijke actieve ingrediënten: frambooszaadolie, wilde blauwe bes, druivenpitolie, vlinderstruikextract, Centella asiatica en Magnesium. Deze werken op de diepere huidlagen en voeden de huid op organische wijze. De rijke formule geeft je huid een gezonde uitstraling en heeft een natuurlijke UV-bescherming. Gebruiksaanwijzing: Breng aan op een schone huid of over het serum. Laat 2 minuten inwerken voordat je je make-up aanbrengt. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   39,50
   39,50
 • Colour-&-Spice-089-copy
  Colour-&-Spice-089-copy
   42,50

  Colour & Spice – Beauty Detox Serum 30 ML

  Dit herstellende serum is verrijkt met een mix van krachtige ingrediënten als rozenbottelzaadolie, cranberry, amarant-extract, wilde blauwe bessenzaadolie, Centella asiatica en blauwe druif. Het Beauty Detox Serum heeft een zuiverende en helende werking op je huid. Gebruiksaanwijzing: Breng 1-2 pompjes aan op een schoon, droog gezicht. Wacht even totdat het product volledig door de huid is opgenomen en breng dan je Beauty Detox Moisturizer aan. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   42,50
   42,50
 • Colour-&-Spice-088-copy
  Colour-&-Spice-088-copy
   39,50

  Colour & Spice – Beauty Detox Moisturizer 50 ML

  De Beauty Detox Moisturizer is een superieure dagverzorging die bestaat uit de meest pure en effectieve ingrediënten uit de natuur: wilde blauwe bessenzaadolie, rozenbottelolie, blauwe druif, Centella asiatica extract en amarant. Deze dagverzorging zuivert en herstelt. De Beauty Detox Moisturizer is de ideale dagverzorging voor een leven in een drukke stad. Gebruiksaanwijzing: Breng aan op een schone huid of over het serum. Laat 2 minuten inwerken voordat je je make-up opbrengt. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   39,50
   39,50
 • Colour-&-Spice-084-copy
  Colour-&-Spice-084-copy
   34,50

  Colour & Spice – Wild Flower Mask 60 ML

  Het Wild Flower Mask bevat een krachtige combinatie van ingrediënten die je huid laten stralen door de hydraterende en diep voedende eigenschappen. Wilde blauwe bes, gemberolie, advocado-olie, jojoba-olie, abrikozenpitolie en Centella asiatica geven je huid extra voeding. In de nacht doet het masker haar magische werk. Als je wakker wordt is je huid gehydrateerd, stralend opgefrist, zachter dan ooit en oneffenheden zijn verminderd. Gebruiksaanwijzing: Breng een royale laag aan op een schone huid. Laat 20 minuten intrekken en spoel af met koud water. Of gebruik het Wild Flower Mask driemaal per week als intensieve nachtverzorging. ’s Avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid en zachtjes in de huid kloppen totdat dit masker door de huid is opgenomen. De huid de volgende ochtend reinigen met de Awakening Face Wash. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   34,50
   34,50
 • Colour-&-Spice-098-copy
  Colour-&-Spice-098-copy
   42,50

  Colour & Spice – Botanical Healing Oil 30 ML

  Deze luxueuze natuurzuivere olie geeft je huid intense voeding en werkt revitaliserend op alle huidtypes. Door de verjongende werking van wilde blauwe bes in combinatie met gemberolie, druivenbladextract, calendula en avocado-olie die rijk is aan omega 3 en nog meer over omega 6 en omega 9 vetten ontspant je huid, waardoor hij zachter wordt. Fijne lijntjes verminderen. De verjongende ingrediënten geven je huid een mooie uitstraling en hebben een verstevigend effect. Je huid wordt tot 12 uur lang gehydrateerd. Je kunt de olie ook gebruiken voor een gezichtsmassage, voor een stralende en jeugdige teint. Gebruiksaanwijzing: Knijp uit de pipet vier druppels in je handpalm, relax, inhaleer en masseer de olie met je vingertoppen op je gezicht, nek en decolleté. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   42,50
   42,50
 • Colour-&-Spice-085-Edit-copy
  Colour-&-Spice-085-Edit-copy
   32,50

  Colour & Spice – Awakening Face Wash 100 ML

  Start je dag met een zachte cleanser die werkt als een vier-in-één product: je huid wordt gereinigd, je poriën worden minder zichtbaar, je krijgt een glanzende teint en de natuurlijke vochtbalans van je huid wordt beschermd. Krachtige ingrediënten zoals druivenbladextract, gemberolie, shea butter, annato-olie en wilde blauwe bes geven je huid direct een gladde en frisse uitstraling. Gebruiksaanwijzing: Maak je gezicht nat met lauwwarm water. Breng de Awakening Face Wash aan op je huid. Masseer zacht in je huid en vermijd daarbij de huid rondom je ogen. Spoel goed af. Alle producten van Colour & Spice zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. Colour & Spice gebruikt een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken wordt er gebruik gemaakt van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.
   32,50
   32,50
 • nanii-producten-mini-19
   29,50

  Colour & Spice – Miniset

  The 7Day Miniset Ideaal om de Colour&Spice Holistic Skincare uit te proberen of voor op vakantie! Geschikt voor alle type huidbeelden. Het helpt de huid te zuiveren, te herstellen. De producten verfrissen je huid direct en geven een zichtbaar resultaat. Inhoud: + 10 ml Awakening Face Wash + 10 ml Beauty Detox Serum + 10 ml Beauty Detox Moisturizer + 10 ml Goodnight Cleanser + 10 ml Beauty Mantra Lotion + 5 ml Wild Flower Mask Deze intensieve 100% natuurzuivere huidverzorging helpt om je huid diep te zuiveren en te herstellen. Superfruit oliën van rozenbottelzaadolie en wilde blauwe bessenzaadolie bieden een rijke natuurlijke bron van essentiële vetzuren. Amarant-extract en blauwe druif helpen je teint te verfrissen en zuiveren je huid op een diep niveau.
   29,50
   29,50