Figr1

Filters

Showing all 8 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

8 products

 • figr1-surface-50-hard-maple
   37,90

  Figr1 Surface Wandplank 50 cm

  , , , , ,
  Dit prachtige wandplankje van Figr1 is ontzettend handig, maar ook heel elegant. Tof voor in de gang, woonkamer of op de slaapkamer. We verkopen een bijpassende spiegel van Figr1 en aan de haakjes kun je je een tas of je sleutels hangen. De benodigde pluggen en schroeven worden meegeleverd, en de Surface wandplank is dan ook makkelijk te bevestigen. Je plaatst de wandplank tegen de muur waar jij hem wil hebben. Draai de plank 180 graden om, en teken af waar de schroeven moeten komen. Boor de gaatjes en plaats de pluggen in de muur. Draai de schroeven in de pluggen en laat ze een stukje uitsteken. Daarna kan je de wandplank aan de schroeven hangen - easy! Afmetingen: 2,2 cm hoog x 50 cm breed x 6 cm diep Materiaal: esdoornhout
   37,90
   37,90
 • figr1-surface-30-hard-maple
   29,90

  Figr1 Surface Wandplank 30 cm

  , , , , , ,
  Dit prachtige 30 cm lange wandplankje van Figr1 is ontzettend handig, maar ook heel elegant. Tof voor in de gang, woonkamer of op de slaapkamer. We verkopen een bijpassende spiegel van Figr1 en aan de haakjes kun je je een tas of je sleutels hangen. Het wandplankje is inclusief twee stijlvolle haakjes waar je accessoires of sleutels aan kunt hangen! De benodigde pluggen en schroeven worden meegeleverd, en de Surface wandplank is dan ook makkelijk te bevestigen. Je plaatst de wandplank tegen de muur waar jij hem wil hebben. Draai de plank 180 graden om, en teken af waar de schroeven moeten komen. Boor de gaatjes en plaats de pluggen in de muur. Draai de schroeven in de pluggen en laat ze een stukje uitsteken. Daarna kan je de wandplank aan de schroeven hangen - easy! Afmetingen: 2,2 cm hoog x 30 cm breed x 6 cm diep Materiaal: esdoornhout
   29,90
   29,90
 • figr1-hook
   4,90

  Figr1 Extra Haak voor Surface Wandplank

  , , , ,
  Handig extra haakje voor de Figr1 Surface wandplank. Om je sleutels, sieraden of een handdoekje aan te hangen. Materiaal: metaal met een witte coating Afmetingen: 6 cm hoog, bij 3,3 cm diep en 0,3 cm breed
   4,90
   4,90
 • figr1-112-block-2-hard-maple
   26,90

  Figr1 Block – Bloemenvaasje met 2 reageerbuisjes

  , , ,
  Deze vaasjes voor losse bloemetjes zijn te schattig! Dit lichte esdoorn houten blok van Figr1 bevat vier reageerbuisjes, en alles bij elkaar heeft het een prachtig design. Je kunt dit ontwerp gebruiken als vaasje, maar ook bijvoorbeeld als tandenborstelhouder of om haarschuifjes in te bewaren in de badkamer. Materiaal: licht esdoorn hout Afmetingen: 5,5 cm x 5,5 cm x 18 cm Leuk voor jezelf, maar ook een perfect cadeautje!
   26,90
   26,90
 • figr1-block-4-hard-maple
   35,90

  Figr1 Block – Bloemenvaasje met 4 reageerbuisjes

  , , ,
  Deze vaasjes voor losse bloemetjes zijn te schattig! Dit lichte esdoorn houten blok van Figr1 bevat vier reageerbuisjes, en alles bij elkaar heeft het een prachtig design. Je kunt dit ontwerp gebruiken als vaasje, maar ook bijvoorbeeld als tandenborstelhouder of om haarschuifjes in te bewaren in de badkamer. Materiaal: licht esdoorn hout Afmetingen: 5,5 cm x 5,5 cm x 20 cm Leuk voor jezelf, maar ook een perfect cadeautje!
   35,90
   35,90
 • figr1-base-12-hard-maple-reflector-circle
   13,90

  Figr1 Spiegelhouder Base

  , , , , ,
  De mooie standaard van Figr1 voor de Reflector Spiegel. Voor als je de spiegel niet op een plankje maar losstaand op een tafel wilt neerzetten. Afmetingen: 11,8 x 8 x 0,8 cm. Materiaal: esdoornhout Let op, de spiegel is los verkrijgbaar.
   13,90
   13,90
 • figr1-reflector-circle-blanc
   35,90

  Figr1 Spiegel Reflector Blanc Rond

  , , , , , ,
  Deze spiegel 'Reflector' van Figr1 is een perfecte aanvulling op de Surface wandplank of de spiegelhouder van Figr1. Uiteraard kun je de spiegel ook op een ander plankje gebruiken. De spiegel is rond met een rechte onderkant zodat deze stevig kan staan op een plank of in de spiegelghouder. Afmetingen van de spiegel: 21,5 cm (hoogte) x 22,8 cm (breedte) Let op de wandplank en/of de spiegelhouder zijn los verkrijgbaar.
   35,90
   35,90
 • figr1-containers-hard-maple-set-van-2
   23,90

  Figr1 Container reageerbuis wandvaasje esdoorn – set van twee

  , , , , ,
  Een setje van twee super schattige vaasjes voor aan de muur! Deze set van twee reageerbuisjes in een mooie lichte esdoorn houten houder is een originele manier om je bloemen te laten zien. Of gebruik ze als tandenborstelhouder in de badkamer; ook een leuk idee. Het pakket bevat: Twee houten houders van esdoornhout Twee reageerbuisjes (2,5 cm diameter en 15 cm hoog) Twee witte ringen Pluggen + schroeven voor de montage De wandvaasjes zijn heel makkelijk op de muur te bevestigen. Je hoeft maar 1 plug en schroef in de muur te boren en de houder hang je daarna gewoon aan het schroefje. De vaasjes zijn in hoogte verstelbaar door het rubberen ringetje.
   23,90
   23,90