Noot & Zo

Filters

Showing all 9 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

9 products

 • Sold out
  noot_zo_keramiek_gerecycled_natuurlijk_nanii_servies-2
   88,00

  Noot & Zo Diner borden Recycled- set van twee

  ,
  Deze bijzondere diner borden van keramiek zijn geheel uit gerecyclede en herwonnen materialen gemaakt. Verschillende steengoed kleien als gebruikte glazuren zijn in deze borden verwerkt. De ontwerpster van Noot & Zo heeft dan ook de uitstraling van pure kleien centraal staan in haar gerecyclede collectie: puur klei zonder opsmuk. De diner borden van keramiek zijn op de ambachtelijke manier gemaakt met behulp van de elektrische draaischijf. Afmeting borden Diameter: ± 27 cm Hoogte: ± 2,5 cm Alle ongeglazuurde onderdelen van dit servies zijn gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De borden zijn magnetron en vaatwasser bestendig. Let op: elk bord is uniek. Er zitten enkele oneffenheden in deze borden, wat ze naar onze mening juist prachtig maken.
   88,00
   88,00
 • Sold out
  noot_enzo_koffie_kopjes-2
   57,50

  Noot & Zo Lange koffie kopjes Recycled – set van twee

  ,
  Een prachtig setje unieke koffie kopjes in een lang formaat. Deze kopjes zijn geheel uit gerecyclede en herwonnen materialen gemaakt, zoals verschillende steengoed kleien als voor de gebruikte glazuren, wat elk kopje uniek maakt. Daarnaast zijn de kopjes op ambachtelijke manier gemaakt met behulp van de elektrische draaischijf. De kopjes zijn iets langer dan de meeste 'gewone' koffiekopjes, waardoor deze ook gebruikt kunnen worden voor o.a. een koffie verkeerd. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 210 ml. Hoogte: ± 8,5 cm Diameter: ± 7,5 cm De kopjes komen in een setje van twee stuks. Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   57,50
   57,50
 • Sold out
  keramiek_serveerschaal_gerecycled_materiaal_noot_enzo_nanii-25
   47,50

  Noot & Zo Serveer schaal Recycled

  Deze prachtige keramieken serveerschaal is geheel uit gerecyclede en herwonnen materialen gemaakt. Verschillende steengoed kleien als gebruikte glazuren zijn in dit bord verwerkt. De ontwerpster van Noot & Zo heeft dan ook de uitstraling van pure kleien centraal staan in haar gerecyclede collectie: puur klei zonder opsmuk. De schaal van keramiek is op de ambachtelijke manier gemaakt met behulp van de elektrische draaischijf. Afmeting schaal: Diameter: ± 27 cm Hoogte: ± 3 cm Alle ongeglazuurde onderdelen van dit servies zijn gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De schaal is magnetron en vaatwasser bestendig.
   47,50
   47,50
 • noot_zo_keramiek_gerecycled_natuurlijk_nanii_servies-16
   39,90

  Noot & Zo Serveer schaal Rock

  , ,
  Een prachtige keramieken serveerschaal met een natuurlijke uitstraling. De “Rock” serie waar deze schaal deel uit maakt, is gemaakt als ode aan de klei, om te tonen hoe mooi klei zonder opsmuk van kleur en decoratie is. De puurheid en waarbij ook zuinig met het gebruikte materiaal hoog in het vaandel staat en natuurlijk de ambacht waar ze mee gemaakt is. De kleur is ‘plover egg’: een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. De schaal van keramiek is op de ambachtelijke manier gemaakt met behulp van de elektrische draaischijf. Afmeting schaal: Diameter: ± 24,5 cm Hoogte: ± 3 cm De buitenkant is ongeglazuurd en de binnenkant geglazuurd voor een mooi mat effect in combinatie met glans. Alle ongeglazuurde onderdelen van dit servies zijn gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De schaal is magnetron en vaatwasser bestendig.
   39,90
   39,90
 • noot_enzo_espresso_kopjes_keramiek_recycled-3
   37,50

  Noot & Zo Espresso kopjes Recycled – set van twee

  ,
  Hoe schattig zijn deze espresso kopjes?! Deze kopjes bestaan geheel uit gerecyclede en herwonnen materialen, zoals verschillende steengoed kleien als voor de gebruikte glazuren, wat elk kopje uniek maakt. Daarnaast zijn de kopjes op ambachtelijke manier gemaakt met behulp van de elektrische draaischijf. Ze hebben een leuke textuur en bovenaan een glazuren laagje. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 60ml. Hoogte: ± 5,5 cm Diameter: ± 5,5 cm De kopjes zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. Daarnaast zijn de kopjes vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden 🙂 Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   37,50
   37,50
 • keramiek_espresso_kopjes_nootenzo_nanii_rock
  keramiek_natuurlijk_noot_enzo_nanii-1
   35,00

  Noot & Zo Espresso kopjes Rock – set van twee

  ,
  Drink je espresso of ristretto in stijl :) Een heerlijk basic kopje wat fijn in de hand ligt voor dat lekkere kleine nipje sterke koffie. De "Rock" serie waar deze kopjes deel uit maken, is gemaakt als ode aan de klei, om te tonen hoe mooi klei zonder opsmuk van kleur en decoratie is. De puurheid en waarbij ook zuinig met het gebruikte materiaal hoog in het vaandel staat en natuurlijk de ambacht waar ze mee gemaakt is. De kleur is 'plover egg': een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 60ml. Hoogte: ± 5,5 cm Diameter: ± 5,5 cm Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   35,00
   35,00
 • keramiek_koffie_kopjes_noot_enzo_nanii-16
   49,50

  Noot & Zo Koffie kopjes Dark – set van twee

  ,
  Drink je koffie in stijl :) Twee heerlijke koffie kopjes die fijn in de hand liggen voor dat lekkere goede zelf gezette bakje koffie. Dit setje van twee koffie kopjes is gemaakt van een mooi middel grove warm grijze steengoed klei met kleine spikkels. De kopjes worden geheel ambachtelijk, met de hand en behulp van de elektrische draaischijf gemaakt. Hierdoor is ieder kopje uniek! De kleur is donkergrijs, met een kleine spikkel er in verwerkt. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 190 ml. Hoogte: ± 8 cm Diameter: ± 8 cm De kopjes komen in een setje van twee stuks. Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   49,50
   49,50
 • keramieken_lepeltjes_natuurlijk_noot_enzo_nanii-17
  keramiek_natuurlijk_noot_enzo_nanii-18
   29,50

  Noot & Zo Keramieken lepeltjes, set van twee

  ,
  Twee onwijs schattige keramieken lepeltjes van grijs steengoed, met wit glanzend glazuur. Met de hand gevormd en geglazuurd door Noot & Zo. Alle ongeglazuurde onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De lepeltjes zijn in principe vaatwasser en magnetron bestendig, maar aangeraden is om ze toch met de hand af te wassen. Afmetingen: Lengte lepel: 13 cm. Rondje: bijna 3 cm. Let op: Deze lepels zijn met de hand gevormd en geglazuurd, waardoor er kleine verschillen tussen de lepeltjes kunnen zitten.
   29,50
   29,50
 • noot_enzo_koffie_kopjes-1
   49,50

  Noot & Zo Koffie kopjes Rock – set van twee

  ,
  Drink je koffie in stijl :) Twee heerlijke koffie kopjes die fijn in de hand liggen voor dat lekkere goede zelf gezette bakje koffie. De "Rock" serie waar deze kopjes deel uit maken, is gemaakt als ode aan de klei, om te tonen hoe mooi klei zonder opsmuk van kleur en decoratie is. De puurheid en waarbij ook zuinig met het gebruikte materiaal hoog in het vaandel staat en natuurlijk de ambacht waar ze mee gemaakt is. De kleur is 'plover egg': een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 190 ml. Hoogte: ± 8 cm Diameter: ± 8 cm De kopjes komen in een setje van twee stuks. Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   49,50
   49,50