Gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro (NL)

Noot & Zo

Filters

Showing 1-12 of 17 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

1-12 of 17 products

 • Sold out
   37,50

  Noot & Zo Vaas Wit Medium

  , , , ,
  Een prachtige, stijlvolle minimalistische vaas van keramiek. Gemaakt van gerecycled steengoed, voor een rustieke uitstraling. Aan de binnenkant transparant glazuur, en aan de buitenkant mat wit. De vaas is handgedraaid op de draaischijf en met veel zorg en liefde afgewerkt. Afmetingen: Hoogte is ongeveer 13 cm Diameter aan de bovenkant van de vaas is ongeveer 10 cm
   37,50
   37,50
 • Sold out
   35,00

  Noot & Zo Espresso kopjes Parelmoer – set van twee

  , , ,
  Zo mooi en schattig deze parelmoer witte espresso kopjes! Een heerlijk espresso kopje wat fijn in de hand ligt voor dat lekkere bakje sterke koffie. De kleur is lichtcrème steengoed met een prachtig parelmoer / wit glazuur aan de boven- en binnenkant. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 60 ml. Hoogte: ± 5,5 cm Diameter: ± 5 cm Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden 🙂 Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   35,00
   35,00
 • Sold out
   35,00

  Noot & Zo Espresso kopjes Roze – set van twee

  , , ,
  Oh, wij zijn verliefd op deze schattige pink treasures! Een heerlijk espresso kopje wat fijn in de hand ligt voor dat lekkere bakje sterke koffie. De kleur is lichtcrème steengoed met een prachtig roze / wit glazuur. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 60 ml. Hoogte: ± 5,5 cm Diameter: ± 5 cm Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden 🙂 Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   35,00
   35,00
 •  60,00

  Noot & Zo Japanse Ribbel Vaas Large

  , , , ,
  Deze bijzondere Japanse ribbelvaas is handgemaakt door studio Noot & Zo uit Utrecht. Mooi in combinatie met andere vazen, of juist een prachtig pronkstuk op zichzelf. Prachtig om een enkele bloem te laten schitteren. De vaas is gemaakt van gerecyclede klei en handgedraaid op de draaischijf. Daarna geglazuurd met wit glans glazuur. Doordat de vazen van Noot & Zo handgedraaid worden en er gerecyclede klei is gebruikt, kunnen de vazen ietsje afwijken van de foto. Afmetingen: ongeveer 24 cm hoog, en 8,5 cm diameter. De opening bovenaan is ongeveer 3 cm.
   60,00
   60,00
 •  12,50

  Noot & Zo Schaaltje Blossom Gerecycled Small

  , , , , ,
  Zo schattig mooi, dit blossom schaaltje van gerecyclede klei! Gemaakt van gerecycled steengoed met stukjes glazuur erin, voor een rustieke uitstraling. Aan de binnenkant wit glans glazuur, en aan de buitenkant ongeglazuurd voor een bijzondere look. De schaal is handgedraaid op de draaischijf en met veel zorg en liefde afgewerkt. Afmetingen: Hoogte is ongeveer 5 cm Diameter is ongeveer 11,5 cm Let op: Elk item van Noot & Zo wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Er eventueel kleine verschillen en oneffenheden voorkomen; wij vinden dat dit de producten juist extra bijzonder maakt.
   12,50
   12,50
 •  24,50

  Noot & Zo Bord Blossom Gerecycled 18 cm

  , , , , ,
  Dit prachtige bordje in de vorm van een bloem is handgedraaid door studio Noot & Zo uit Utrecht. Gemaakt van gerecycled steengoed met stukjes glazuur erin, voor een rustieke uitstraling. Aan de bovenkant wit glans glazuur, en aan de buitenkant ongeglazuurd voor een bijzondere look. Het bord is handgedraaid op de draaischijf en met veel zorg en liefde afgewerkt. Afmetingen: Diameter ongeveer 18 cm. Let op: Elk item van Noot & Zo wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Er eventueel kleine verschillen en oneffenheden voorkomen; wij vinden dat dit de producten juist extra bijzonder maakt. Het bord is heel mooi los te gebruiken, maar past overigens perfect bij de blossom schaal uit dezelfde collectie van Noot & Zo!
   24,50
   24,50
 •  27,50

  Noot & Zo Schaal Blossom Gerecycled Medium

  , , , ,
  Pretty prettyness!! Stiekem willen wij deze unieke blossom schaal zelf houden, zo mooi! Gemaakt van gerecycled steengoed met stukjes glazuur erin, voor een rustieke uitstraling. Aan de binnenkant wit glans glazuur, en aan de buitenkant ongeglazuurd voor een bijzondere look. De schaal is handgedraaid op de draaischijf en met veel zorg en liefde afgewerkt. Afmetingen: Hoogte is ongeveer 9 cm Diameter is ongeveer 15 cm Let op: Elk item van Noot & Zo wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Er eventueel kleine verschillen en oneffenheden voorkomen; wij vinden dat dit de producten juist extra bijzonder maakt.
   27,50
   27,50
 •  12,50

  Noot & Zo Schaaltje Blossom Small

  , , , , ,
  Een prachtig schaaltje in de vorm van een bloem. Handgedraaid door studio Noot & Zo uit Utrecht. Prachtig om iets in te serveren, of gewoon om neer te zetten voor de sier. De kleur van dit blossom schaaltje is ‘plover egg’: een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. De buitenkant is ongeglazuurd, maar helemaal zacht gepolijst. De binnenkant heeft een wit glans glazuur. Afmetingen: Hoogte: ± 6 cm Diameter: ± 10 cm Het schaaltje is na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. Het blossom schaaltje is vaatwasser en magnetron bestendig, en je kunt 'm gerust echt gebruiken ;) Let op: Elk item van Noot & Zo wordt met de hand gemaakt en daarom kunnen er eventueel kleine verschillen voorkomen.
   12,50
   12,50
 •  12,00

  Noot & Zo Schaaltjes Mini, set van twee

  , , , ,
  Perfecte schaaltjes voor een tapenade, olijfolie en zout, een theezakje of voor je sieraden op je nachtkastje. Deze schaaltjes zijn gemaakt van gerecyclede klei en handgedraaid op de draaischijf door studio Noot & Zo uit Utrecht. Afmetingen: Hoogte: ± 3 cm Diameter: ± 6,5 cm De buitenkant is ongeglazuurd, maar na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De binnenkant is geglazuurd met een transparant glazuur. De schaaltjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden 🙂 Let op: Deze schaaltjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   12,00
   12,00
 •  85,00

  Noot & Zo Vaas Wit Large

  , ,
  Een prachtige, stijlvolle eyecatcher vaas van keramiek. Gemaakt van gerecycled steengoed, voor een rustieke uitstraling. Aan de binnenkant transparant glazuur, en aan de buitenkant mat wit. De vaas is handgedraaid op de draaischijf en met veel zorg en liefde afgewerkt. Afmetingen: Hoogte is ongeveer 23 cm Diameter aan de bovenkant van de vaas is ongeveer 12 cm
   85,00
   85,00
 •  57,80

  Noot & Zo Koffie kopjes Gerecycled – set van twee

  , , ,
  Prachtige handgedraaide koffie mokken van studio Noot & Zo uit Utrecht. Deze koffie kopjes zijn gemaakt van gerecyclede klei en handgedraaid op de draaischijf. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 220 ml. Hoogte: ± 9 cm Diameter: ± 8 cm Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden 🙂 Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   57,80
   57,80
 •  38,00

  Noot & Zo Japanse Ribbel Vaas Kalebas

  , , , ,
  Deze Japanse ribbelvaas is een toffe nieuwe productie van Noot & Zo. Gemaakt van gerecyclede klei en helemaal handgedraaid en handgeglazuurd. Mooi in combinatie met andere vazen, of juist een prachtig pronkstukje op zichzelf. Deze vaas in kalebas vorm is gemaakt van gerecyclede klei en handgedraaid op de draaischijf. Daarna is deze deels geglazuurd met wit glans glazuur, en onderaan bewust ongeglazuurd gelaten. De binnenkant is overigens wel volledig geglazuurd zodat je de vaas goed kunt gebruiken voor bloemen. Doordat deze vaas handgedraaid wordt en er gerecyclede klei is gebruikt, kan de vaas in het echt iets afwijken van de foto. Afmetingen: ongeveer 12 cm hoog, en 11 cm diameter op het breedste punt. De opening bovenaan is ongeveer 3 cm.
   38,00
   38,00