Noot & Zo

Filters

Showing all 6 products

View 12/24/All

Producten

Prijs

6 products

 • Sold out
  noot_zo_keramiek_gerecycled_natuurlijk_nanii_servies-16
   39,90

  Noot & Zo Serveer schaal Rock

  , , , , ,
  Een prachtige keramieken serveerschaal met een natuurlijke uitstraling. De “Rock” serie waar deze schaal deel uit maakt, is gemaakt als ode aan de klei, om te tonen hoe mooi klei zonder opsmuk van kleur en decoratie is. De puurheid en waarbij ook zuinig met het gebruikte materiaal hoog in het vaandel staat en natuurlijk de ambacht waar ze mee gemaakt is. De kleur is ‘plover egg’: een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. De schaal van keramiek is op de ambachtelijke manier gemaakt met behulp van de elektrische draaischijf. Afmeting schaal: Diameter: ± 24,5 cm Hoogte: ± 3 cm De buitenkant is ongeglazuurd en de binnenkant geglazuurd voor een mooi mat effect in combinatie met glans. Alle ongeglazuurde onderdelen van dit servies zijn gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De schaal is magnetron en vaatwasser bestendig.
   39,90
   39,90
 • Sold out
  keramiek_koffie_kopjes_noot_enzo_nanii-16
   49,50

  Noot & Zo Koffie kopjes Dark – set van twee

  , , , ,
  Drink je koffie in stijl :) Twee heerlijke koffie kopjes die fijn in de hand liggen voor dat lekkere goede zelf gezette bakje koffie. Dit setje van twee koffie kopjes is gemaakt van een mooi middel grove warm grijze steengoed klei met kleine spikkels. De kopjes worden geheel ambachtelijk, met de hand en behulp van de elektrische draaischijf gemaakt. Hierdoor is ieder kopje uniek! De kleur is donkergrijs, met een kleine spikkel er in verwerkt. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 190 ml. Hoogte: ± 8 cm Diameter: ± 8 cm De kopjes komen in een setje van twee stuks. Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   49,50
   49,50
 •  32,50

  Noot & Zo Espresso Kopjes Grijs/Creme – set van twee

  , , , ,
  Drink je espresso of ristretto in stijl 🙂 Een heerlijk basic kopje wat fijn in de hand ligt voor dat lekkere bakje sterke koffie. De kleur is grijs steengoed met een crèmekleurig glazuur. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 75ml. Hoogte: ± 6 cm Diameter: ± 6 cm Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden 🙂 Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   32,50
   32,50
 • keramiek_espresso_kopjes_nootenzo_nanii_rock
  keramiek_natuurlijk_noot_enzo_nanii-1
   35,00

  Noot & Zo Espresso kopjes Rock – set van twee

  , , , ,
  Drink je espresso of ristretto in stijl :) Een heerlijk basic kopje wat fijn in de hand ligt voor dat lekkere kleine nipje sterke koffie. De "Rock" serie waar deze kopjes deel uit maken, is gemaakt als ode aan de klei, om te tonen hoe mooi klei zonder opsmuk van kleur en decoratie is. De puurheid en waarbij ook zuinig met het gebruikte materiaal hoog in het vaandel staat en natuurlijk de ambacht waar ze mee gemaakt is. De kleur is 'plover egg': een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 60ml. Hoogte: ± 5,5 cm Diameter: ± 5,5 cm Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   35,00
   35,00
 • keramieken_lepeltjes_natuurlijk_noot_enzo_nanii-17
  keramiek_natuurlijk_noot_enzo_nanii-18
   29,50

  Noot & Zo Keramieken lepeltjes, set van twee

  , , ,
  Twee onwijs schattige keramieken lepeltjes van grijs steengoed, met wit glanzend glazuur. Met de hand gevormd en geglazuurd door Noot & Zo. Alle ongeglazuurde onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De lepeltjes zijn in principe vaatwasser en magnetron bestendig, maar aangeraden is om ze toch met de hand af te wassen. Afmetingen: Lengte lepel: 13 cm. Rondje: bijna 3 cm. Let op: Deze lepels zijn met de hand gevormd en geglazuurd, waardoor er kleine verschillen tussen de lepeltjes kunnen zitten.
   29,50
   29,50
 • noot_enzo_koffie_kopjes-1
   49,50

  Noot & Zo Koffie kopjes Rock – set van twee

  , , ,
  Drink je koffie in stijl :) Twee heerlijke koffie kopjes die fijn in de hand liggen voor dat lekkere goede zelf gezette bakje koffie. De "Rock" serie waar deze kopjes deel uit maken, is gemaakt als ode aan de klei, om te tonen hoe mooi klei zonder opsmuk van kleur en decoratie is. De puurheid en waarbij ook zuinig met het gebruikte materiaal hoog in het vaandel staat en natuurlijk de ambacht waar ze mee gemaakt is. De kleur is 'plover egg': een mooie crème kleurige vrij gladde steengoed klei met mooie medium spikkeltjes. Afmetingen en inhoud: Inhoud kopje: ongeveer 190 ml. Hoogte: ± 8 cm Diameter: ± 8 cm De kopjes komen in een setje van twee stuks. Alle onderdelen van dit servies zijn na het stoken gepolijst voor een fluweel zacht en matte uitstraling die toch lekker aanvoelt. De kopjes zijn vaatwasser en magnetron bestendig, en ze houden ervan om gebruikt te worden :) Let op: Deze kopjes worden met de hand gedraaid en geglazuurd er kunnen daarom kleine verschillen zitten tussen de kopjes, zoals afmeting en kleur.
   49,50
   49,50