Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Nu ook kraamcadeautjes op Nanii!

Nu ook kraamcadeautjes op Nanii!
20 februari 2018 Hanneke Vollbehr

Een verantwoord, duurzaam kraamcadeautje maar ook echt leuk om te geven en te krijgen… dat is wat we graag nieuw in ons assortiment wilden! Daarom besloten we uit te breiden naar leuke kinderproducten. Uiteraard gelden hier voor ons dezelfde voorwaarden als bij de producten die we al hadden: het moet eerlijk geproduceerd zijn, diervriendelijk en zo min mogelijk belastend voor het milieu. De eerste twee merken zijn inmiddels toegevoegd en we hebben daarmee een leuke selectie verantwoorde kraamcadeautjes om cadeau te geven wanneer er een baby geboren is of voor een eerste verjaardag!

Bekijk hier alle duurzame én mooie kraamcadeau’s!

oli_carol_kraamcadeautjes_nanii_002

Bijtspeelgoed van Oli & Carol: lekker groenten happen

Laat je baby in de eerste maanden al dol worden op groente en fruit 😉 De bijtspeeltjes van Oli & Carol zijn zowel ontzettend grappig om te zien als helemaal veilig in gebruik. Ze zijn handgemaakt van natuurrubber en hierdoor ecologisch en biologisch afbreekbaar. De groenten zijn gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het natuurrubber van de Hevea boom is 100% veilig om op te sabbelen en te kauwen.

Ondanks dat er geen gaatje in de badspeeltjes zit (wat heel fijn is voor de hygiëne) blijven de groentes drijven! Dit maakt het niet alleen leuk bijtspeelgoed, maar ook heel leuk badspeelgoed. En met namen als Arnold de Avocado en Wally de Watermeloen vinden wij deze bijt- en badspeeltjes echt geniaal.

Zachte kleurtjes voor de kinderkamer

Naast het merk Oli & Carol hebben we ook het mooie Deense merk Cam Cam Copenhagen toegevoegd. Prachtige zachte tinten voor in de kinderkamer, en lieve kraamcadeautjes. Met deze kraamcadeau’s kun je niet missen: elke ouder vindt dit prachtig om in huis te hebben. Alle producten van Cam Cam zijn praktisch, als super mooi. En uiteraard allemaal in goede gecertificeerde fabrieken gemaakt, en van biologisch katoen. Wat denk je van een handige slab, een lief muziekdoosje of een schattig knuffeldoekje als kraamcadeau?

cam_cam_kraamcadeau_nanii_003