Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award 2017!!

Genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award 2017!!
14 juni 2017 Joyce van Eerden

Jaaaa!!! Super spannend. Onze prachtige webshop Nanii is genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award! En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Want wat een eer is dat de jury vindt dat onze shop experience een nominatie waard is!

Er zijn verschillende (web)winkels genomineerd en we zijn trots om binnen een jaar na de oprichting van Nanii al in het rijtje te staan tussen al deze mooie gevestigde shops. De organisatie van de Dutch Retail Experience Awards wordt gedaan door Goodbrandz, welke meerdere duurzame merken vertegenwoordigd. Aangezien wij duurzaamheid als belangrijkste waarde zien naast een mooi design, vinden wij het extra tof dat we juist voor deze retail prijs genomineerd zijn.

We zijn genomineerd in de categorie ‘Online Experience Award’, voor de webshop met de beste online beleving. Er is zowel een vakprijs als een publieksprijs, en daarom zouden wij het heeel tof vinden als jullie op Nanii zouden willen stemmen en je mening over onze online winkel zouden willen geven! Dit kan tot 1 juli.

Stemmen kan hier!

Alvast duizend maal dank! Jullie willen niet weten hoe blij we al zijn met de nominatie, laat staan als we ook nog zouden winnen! De uitslag en uitreiking van de award is op 9 juli… we houden jullie op de hoogte 🙂