Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Nanii gespot in de Happinez! De Eucalyptus oorbellen van Julia Otilia

Nanii gespot in de Happinez! De Eucalyptus oorbellen van Julia Otilia
28 januari 2017 Hanneke Vollbehr

Afgelopen week werden wij blij verrast toen de allernieuwste Happinez op de deurmat viel, want… Nanii staat er in! Op pagina 21 staan de prachtige ‘vederlichte’ zilveren eucalyptus oorbellen van ontwerpster Julia Otilia, welke eerlijk en met de hand worden gemaakt op Bali. Dank je wel Happinez!

nanii_happinez_eucalyptus_leaf_oorbellen-2
nanii_happinez_eucalyptus_leaf_oorbellen-1

De ontwerpster van de oorbellen, Julia, is voor de liefde vanuit Zweden naar Nederland verhuisd. Haar andere liefde zijn de sieraden die ze ontwerpt. Ze laat haar bewuste en harmonieuze manier van leven terugkomen in haar sieraden. De natuur is haar grote inspiratie en dit zie je terug in haar collectie, zoals deze oorbellen welke eucalyptus bladeren als uitgangspunt hebben. Ook in haar materialen toont ze de liefde voor mensen en de natuur. Ze probeert zo veel mogelijk eerlijke producten te gebruiken en haar nieuwe collectie wordt door middel van fair labor met de hand gemaakt op Bali.

De eucalyptus oorbellen zijn 6 cm lang en gemaakt van 925 sterling zilver. Ze hebben afsluitende haakjes en zijn met de hand en onder eerlijke omstandigheden gemaakt op Bali. En mocht je in plaats van zilver meer een liefhebber zijn van gouden sieraden; de oorbellen zijn er nu ook in een gouden variant!

nanii_eucalyptus_leaf_oorbellen_julia_otilia

Credits // foto links- en rechtsboven: Julia Otilia // foto rechtsonder: instagram @samelisabethvanr

Wil je de eucalyptus oorbellen eens beter bekijken? Shop ze hier onder in het zilver of het goud 🙂