Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Nanii opnieuw genomineerd! Dutch Retail Experience Award 2018

Nanii opnieuw genomineerd! Dutch Retail Experience Award 2018
23 juni 2018 Hanneke Vollbehr

Dutch Retail Experience Award 2018

Blij nieuws! Dit jaar zijn we opnieuw genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award! Vorig jaar bestonden we pas minder dan een jaar, en eindigden we van alle genomineerde webwinkels bij zowel de publieksprijs als de juryprijs op de tweede plek. Daar waren we al onwijs trots op!

Inmiddels hebben we afgelopen jaar een groei in producten meegemaakt, hebben we onze verzendkosten verlaagd en onze service verhoogd. Nog steeds hebben we duurzaamheid en mooi design als belangrijkste uitgangspunt, omdat wij vinden dat duurzame producten de norm moeten zijn. We willen dat je bij ons guilt-free kunt shoppen, omdat alles fairtrade, milieuvriendelijk en diervriendelijk is geproduceerd. En dat je van al onze producten instant blij wordt.

Er zijn dit jaar weer tien webshops genomineerd voor de categorie Online Experience Award binnen de Dutch Retail Experience Awards. Waaronder dus Nanii. De categorie Online Experience richt zich op de online beleving van de shop en natuurlijk hopen we dit jaar kans te maken op de eerste plaats!

Wil je op Nanii stemmen? Dit kan hier! Het stemformulier is nog open tot 1 juli en we hopen tot die tijd zo veel mogelijk stemmen, en een zo hoog mogelijke waardering te ontvangen.

Alvast hééél veel dank! De uitslag is dit jaar op maandag 9 juli. Als we hebben gewonnen, gaan wij trakteren!

dutch_retail_awards_2018_online_experience