Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Nanii producten in interieur magazine Mr Woon!

Nanii producten in interieur magazine Mr Woon!
26 april 2017 Hanneke Vollbehr

Wat een verrassing toen afgelopen week de post op de mat viel! Tussen de enveloppen zat het tijdschrift Mr Woon, een interieur magazine over woninginrichting. Deze uitgave staat in het teken van New Materialism, waar het gaat over duurzaamheid door natuurlijke materialen en kwaliteit die lang mee gaat. Niet iets kopen om het snelle kopen, maar iets kopen waar je echt blij van wordt en waar je lang van kunt genieten. Dat vinden wij heel goed klinken!

Nanii_interieur_magazine_Mr_Woon_Dharma_Door_Arminho-4

Duurzaamheid is, zoals je waarschijnlijk al weet, een van de belangrijkste speerpunten van Nanii. Al onze producten zijn met zorg en respect voor de aarde, mens en dier gemaakt. Wij houden van tijdloos design waardoor je echt lang van mooie producten kunt genieten, in plaats van dat het snel weer plaats moet maken voor iets anders. Ook is voor ons goede kwaliteit belangrijk. Artikelen die met zorg zijn gemaakt om een lang leven te hebben.

De Nanii producten die in interieur magazine Mr Woon geplaatst zijn, passen daarom perfect bij het thema. De Jumbo Jute wallhanging van The Dharma Door is een tijdloze eyecatcher voor je huis. Een prachtig fairtrade met de hand geknoopt wandkleed met tassels, waar je elke keer blij van wordt als je ‘m ziet. Deze verdient een prominente plek, zoals boven je bed of boven de bank in de woonkamer. Naast de Jumbo Jute wallhanging, staat ook de zwaluw poster van Arminho in Mr Woon. Een canvasposter met een vintage, maar ook minimalistisch uiterlijk, welke helemaal met de hand is gemaakt in Portugal.

Nanii_Mr_Woon_Dharma_Door_Arminho-5
Nanii_Mr_Woon_Dharma_Door_Arminho-7
Mr_Woon_magazine_Dharma_Door_Arminho_Nanii_feature_001
Nanii_Mr_Woon_Dharma_Door_Arminho-8

Wil je Jumbo jute wallhanging van The Dharma Door en de zwaluwposter van Arminho eens uitgebreider bekijken? Shop ze hieronder!

 •  299,00

  The Dharma Door – Jumbo Jute Wallhanging met Tassels

  ,
  WOW! Een echte eyecatcher in je huis! Deze jumbo wallhanging van The Dharma Door is maar liefst 145 bij 100 cm, en hierdoor een prachtige vuller van een grote muur. Dit kunstwerk wordt met de hand gemaakt door vrouwen in Bangladesh, in goede werkomstandigheden en tegen een eerlijk loon waarin ze hun gezin in goed levensonderhoud kunnen voorzien. Elke jumbo wallhanging is uniek en gemaakt van duurzaam materiaal. Afmetingen: 145 x 100 cm Kleur: een lichte naturel kleur jute Er wordt geen ophang-stok meegeleverd. Een bamboe stok staat er heel mooi bij, en eventueel kun je natuurlijk ook een mooie oude tak zoeken in het bos. LET OP: Levertijd van dit product bedraagt ongeveer 3 dagen tot een week. Ook belangrijk: wanneer producten van The Dharma Door geretourneerd worden, moeten deze op eigen kosten worden verzonden naar Denemarken.
   299,00
   299,00