Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Nanii op tweede plek bij Online Experience Award 2017!!

Nanii op tweede plek bij Online Experience Award 2017!!
15 juli 2017 Hanneke Vollbehr

Super trots!!

Een tijdje geleden vertelden we jullie dat we waren genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award, een landelijke retailprijs voor bijzondere winkelconcepten. Uiteraard waren we heel blij met deze nominatie binnen de categorie Online Experience Award, omdat we toch de ‘jongste’ winkel waren onder alle genomineerden. We zijn pas minder dan een jaar online en nu al zo’n mooie nominatie! Te gek!

Er was een publieks- en een jury prijs en voor de publieksprijs vroegen we je om op ons te stemmen. Afgelopen 9 juli was de uitslag en uitreiking van de verschillende categorieen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit viel samen met duurzame beurs Soul Salon, waar we inspiratie op deden en een aantal toffe nieuwe merken hebben ontmoet. Ook stonden er een aantal merken die we al in het assortiment van Nanii hebben, zoals A Beautiful Story, Julia Otilia, Brandt en – vanaf eind augustus / begin september – ook Bufandy.

Online Experience Award

Bij de categorie Online Experience Award werd gekeken naar welke webshop een unieke online beleving neerzet voor de consument en daarbij vernieuwend en inspirerend is voor de online bezoeker. De jury stelt vragen als ziet je webshop er mooi uit, is deze gebruiksvriendelijk, wat is het aanbod in producten, hoe is de klantenservice? Oftewel is de webshop een online beleving?

online_experience_award_nanii_dutch_retail_experience_award_001

Naarmate het moment van de uitreiking dichterbij kwam vonden we het toch wel spannend worden… Eerst werd de publieksprijs vermeld, en hier werden we het podium opgeroepen. De derde plek! Te gek dat er dus zoveel mensen op ons hebben gestemd dat we een plaats op het podium hebben gekregen. Daarna ging het over naar de juryprijs en daar werden we zelfs tweede! Wat een eer dat we opnieuw het podium op mochten komen! We zijn ontzettend blij met onze tweede en derde plek – helemaal omdat dit ons eerste jaar is en we nog zo hard aan het groeien zijn. Als je op ons hebt gestemd bij de publieksprijs: heel erg bedankt! 🙂

Bewaren

Bewaren