Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

Verslag van Nanii op Flavourites Live 2017!

Verslag van Nanii op Flavourites Live 2017!
30 november 2017 Hanneke Vollbehr

Afgelopen weekend was het zover: Flavourites Live 2017! Samen met 130 andere webshops hadden wij een eigen pop-up shop gerealiseerd in de Kromhouthal in Amsterdam. Iedereen kon onze producten voelen en ruiken en wat was het leuk al bekende, maar ook veel nieuwe klanten te ontmoeten! Op zaterdagochtend tijdens het ontbijt en vlak voor het druk werd, schoot ik snel een paar foto’s van onze stand. Kijk mee naar een fotoverslagje van Nanii op Flavourites Live!

De bijzondere jumbo wallhanging van The Dharma Door aan de zijkant van onze stand werd vaak bewonderd en gefotografeerd. De wallhangings van The Dharma Door worden helemaal met de hand geknoopt in Bangladesh, van natuurlijk jute en onder eerlijke en goede omstandigheden. Ook waren de super schattige espresso kopjes van keramiekstudio Noot & Zo een hit. Handgedraaid en in zoete kleurtjes. Binnenkort komt er heel veel nieuw prachtig keramiek van deze studio uit Utrecht op Nanii. Allemaal enkele, bijzondere stuks dus hou het in de gaten en wees er snel bij! : )

Bestsellers waren met name de sjaals van Bufandy (zie de foto hieronder – sommige kleuren raken al uitverkocht!), de theebloemen, de zeepjes en andere leuke kleine cadeautjes voor de feestdagen. Iedereen kreeg een glimlach op het gezicht bij de kaartjes van Bladergoud.

De feestdagen komen er weer aan, en dan is een geurkaars altijd een goed cadeau. Deze kaarsen van Brandt zijn gemaakt van sojawas, en zijn daardoor duurzaam en hebben ook een langere brandtijd dan een gewone kaars. De sieraden van A Beautiful Story (in de sale!) en Julia Otilia kregen ook veel aandacht en inmiddels lopen er dus behoorlijk wat dames met mooie duurzame sieraden rond : )

Op Flavourites hadden we deze unieke witte vazen mee als primeur. Ze zijn door studio Noot & Zo speciaal gemaakt voor Nanii. Deze zijn te gek voor een enkel bloemetje of een mini boeketje. Ook zo leuk om een aantal vaasjes bij elkaar te zetten. Ze zijn helemaal met de hand op de draaischijf gemaakt. Deze komen binnenkort op de website! Natuurlijk hadden we ook een goede collectie van de vegan leren tassen van Matt & Nat mee naar Flavourites. Lees hier meer over deze diervriendelijke tassen van super goede kwaliteit.