Gratis verzending bij bestellingen vanaf 35 euro (NL)

We staan op Flavourites Live 2017!

We staan op Flavourites Live 2017!
9 november 2017 Hanneke Vollbehr

Yes! Zet 24, 25 en 26 november maar met dikke letters in je agenda! Nanii staat dit jaar op Flavourites Live!

nanii_banner_flavourites_live

Flavourites Live is misschien wel het leukste webwinkel evenement van het jaar, met alle tofste webshops die voor een weekend een pop-up winkeltje hebben. Naast dat je er heel leuk unieke (en bij ons dus ook duurzame) cadeau’s kunt shoppen, worden er ook workshops gegeven en is er een catwalk waar leuke dingen worden georganiseerd. Flavourites Live 2017 is dus echt een uitje om naar toe te gaan. Je kunt er al je Sinterklaas en Kerst cadeau’s inslaan (handig!), maar ook de sfeer en alle dingen die je er kunt doen zijn de moeite waard.

Je vindt ons in het midden helemaal achterin de zaal, vlakbij de ingang naar het restaurant en bij de workshop-tafels. Kom vooral langs om even een praatje te maken! Uiteraard hangen we onze wallhangings van The Dharma Door op zodat je deze live kunt bewonderen en kun je de sjaals van Bufandy en de tassen van Matt & Nat in het echt voelen en bekijken. Wij zien er onwijs naar uit! Tot dan?!

flavourites_live_2017_nanii_001

Even nog wat info op een rijtje!

Wanneer?
Flavourites live is open op 24, 25 en 26 november van 10:00 – 18:00u

Waar?
De locatie is De Overkant – Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231 in Amsterdam-Noord. De stand van Nanii vind je helemaal achterin de hal.

Entreetickets:
Volwassene entreeticket is te koop aan de kassa voor € 12,50, via early bird € 9.00 / en voorverkoop € 11,00.
Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang, en een entreeticket voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar kost € 5,00.