Gratis verzending bij bestellingen vanaf 25 euro (NL)

Over Nanii

Duurzaamheid & mooi design

Duurzaam, eerlijk en stijlvol: dat is Nanii! Wij, Joyce en Hanneke, de oprichtsters van Nanii, houden van mooie producten. Wij willen graag dat je van onze producten instant blij wordt. Maar dat ze daarnaast ook van goede kwaliteit zijn. Maar wij worden vooral gelukkig van mooie, unieke producten met een bijzonder verhaal. Zo streven wij naar het vinden van producten die jouw leven een stukje mooier maken, maar ook de wereld om je heen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid; al onze producten zijn zo vriendelijk mogelijk voor mens, dier en het milieu. Guilt-free shoppen dus! Nog meer weten over de visie achter Nanii? Lees hier meer!

Verzending

  • Je pakketje wordt met zorg verpakt en binnen 1-3 werkdagen na bestelling verzonden met PostNL.
  • Je ontvangt een Track & Trace code zodat je je pakket kunt volgen.
  • Boven de € 25,- is de verzending al gratis!
  • We proberen zoveel mogelijk duurzaam verpakkingsmateriaal te gebruiken bij het versturen van de artikelen, recyclen zoveel mogelijk en zorgen dat je pakketje altijd een feestje is om uit te pakken. Als er plastic opvulmateriaal wordt gebruikt vanwege breekbare producten, dan heeft dit altijd al een leven gehad en is niet nieuw aangeschaft. Er gaat al genoeg plastic rond ; )

Cadeau

Bij het afrekenen heb je ook de optie om je bestelling mooi in te laten pakken, een persoonlijke boodschap achter te laten, en het eventueel direct laten bezorgen bij de ontvanger. Zo wordt jouw cadeautje prachtig ingepakt bezorgd bij degene die jij blij wil maken. Onze pakketjes zien er altijd mooi uit, dus als je iemand wilt verrassen kun je het cadeau sowieso altijd direct bij iemand anders laten bezorgen.

over_nanii_duurzame_cadeaus

Vragen of tips?

Heb je een vraag of opmerking? Laat het vooral aan ons weten!
Je kunt ons het best bereiken via info@nanii.nl – we zien uit naar je mailtje en we reageren altijd binnen 24 uur!

Oh en gebruik vooral #naniinl om je Nanii producten te taggen op instagram! Daar worden wij weer heel blij van : )

Bewaren

Bewaren