OPHEFFINGSUITVERKOOP!!! ALLES 40-70% KORTING!
Gratis verzending vanaf €35,- (NL)
OPHEFFINGSUITVERKOOP!!! ALLES 40-70% KORTING!
OP 31 MEI 2021 STOPT NANII

Over Nanii

Duurzaamheid & mooi design

Duurzaam, eerlijk en stijlvol: dat is Nanii! Wij, Joyce en Hanneke, de founders van Nanii, houden van mooie producten. Wij willen graag dat je van onze producten instant blij wordt. En dat ze daarnaast ook van goede kwaliteit zijn. Maar wij worden vooral gelukkig van mooie, unieke producten met een bijzonder verhaal. Zo streven wij naar het vinden van producten die jouw leven een stukje mooier maken, maar ook de wereld om je heen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid; al onze producten zijn zo vriendelijk mogelijk voor mens, dier en het milieu. Voor ons zijn duurzame en eerlijke producten de standaard, en niet de uitzondering. Bij Nanii kun je dus guilt-free shoppen!

Meer weten? Lees in onze blogs meer over ons duurzaamheidsbeleid, en over de visie achter Nanii.

Verzending

  • Je pakketje wordt met zorg verpakt en verzonden met PostNL. Op werkdagen geldt, vóór 16:00u besteld, dezelfde dag nog verzonden!
  • Je ontvangt een Track & Trace code zodat je je pakket kunt volgen.
  • Boven de € 35,- is de verzending al gratis!
  • We proberen zoveel mogelijk duurzaam verpakkingsmateriaal te gebruiken bij het versturen van de artikelen, recyclen zoveel mogelijk en zorgen dat je pakketje altijd een feestje is om uit te pakken. Het liefst versturen wij plasticvrij. Als er toch plastic opvulmateriaal wordt gebruikt vanwege breekbare producten, dan heeft dit altijd al een leven gehad en is niet nieuw aangeschaft. Er gaat al genoeg plastic rond, toch? ; )

Cadeau

Bij het afrekenen heb je ook de optie om je bestelling mooi in te laten pakken, een persoonlijke boodschap achter te laten, en het eventueel direct laten bezorgen bij de ontvanger. Zo wordt jouw cadeautje prachtig ingepakt bezorgd bij degene die jij blij wil maken. Onze pakketjes zien er altijd mooi uit, dus als je iemand wilt verrassen kun je het cadeau sowieso altijd direct bij iemand anders laten bezorgen. De factuur ontvang je altijd in je mail, en in het pakket zit een pakbon. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand anders precies ziet wat je cadeautje heeft gekost.

over_nanii_duurzame_cadeaus

Vragen of tips?

Heb je een vraag of opmerking? Laat het vooral aan ons weten!
Je kunt ons het best bereiken via info@nanii.nl – we zien uit naar je mailtje en we reageren altijd binnen 24 uur!

Oh en gebruik vooral #naniinl om je Nanii producten te taggen op instagram! Daar worden wij weer heel blij van : )

Bewaren

Bewaren